| Professionele graffiti voor Bedrijven

horeca

horeca

Graffiti schilderingen zijn bij uitstek geschikt voor creatieve en originele reclame-uitingen. Het is zo gaaf een huisstijl weer te geven in eigentijdse beeldtaal. Of een biermerk of logo te spuiten op trendsettende locaties. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Wij van ikwilgraffiti hebben niet alleen veel ervaring in het spuiten van allerlei ontwerpen, we denken ook graag met je mee en geven adviezen over verschillende uitvoeringen.

Ikwilgraffiti werkt voor grote commerciële opdrachtgevers zoals Heineken, Duvel en Coca-Cola, maar ook kleinere horecaondernemers zoals cafés en restaurants kunnen natuurlijk bij ons terecht. Net zoals reclamebureaus die op zoek zijn naar kunstzinnige en stijlvolle ideeën voor hun klanten.

Geen idee is ons te gek, als jij jouw doelgroep maar aanspreekt!

Lees meer »

Winkels, kantoren en decoratie

Winkels, kantoren en decoratie

Weg met het doorsnee straatbeeld en weg met de saaie grijze kantoorcultuur! Breng kleur binnen of buiten je bedrijfspand. Onderscheid je met een nieuwe kunstvorm die op straat is ontstaan.

Met graffiti trek je de aandacht van voorbijlopend publiek. Bezoekers van kantoren kunnen zich verbazen over de inventieve en decoratieve kunstvorm waarmee ze binnen of buiten worden geconfronteerd. Zorg dat ze over je praten. Over je durf en artisticiteit. En breng je bedrijf onder de aandacht!

Hoe cool is een urban gedecoreerde werkplek of je logo muurgroot in je winkel. Zet graffiti in als ondersteuning van je bedrijfsvoering.

Ikwilgraffiti hoort graag wat je wilt. Wij zijn al vaak succesvol actief geweest bij diverse winkelketens en kantoorbedrijven.

Lees meer »

Schilderijen

Schilderijen

De eerste indruk van je bedrijf is natuurlijk je interieur. Daarmee zet je de toon. Denk daarom eens aan unieke blikvangers zoals graffiti decoraties of graffiti schilderijen.

Ikwilgraffiti denkt graag mee over een aantrekkelijke en originele uitstraling van je pand/winkel/ horecazaak of zelfs kinderdagverblijf.

Je kunt kiezen voor een representerende afbeelding of fraai gespoten logo op de muur. Maar we maken ook graffiti schilderijen die makkelijk verplaatsbaar zijn en je dus flexibeler maken bij je ruimte-indeling.

En… last but no least: elk ontwerp is uniek. Dus alleen voor jou!

Lees meer »

Preventieve graffiti

Preventieve graffiti

Niets is zo vervelend als ongewenste graffiti op je buitenmuur.

Met preventieve graffiti biedt ikwilgraffiti daarvoor fraaie oplossingen.

Jij bepaalt wat er op je muur komt en wij maken daar een illustratieve graffitischildering van. Door de ‘erecode’ die graffitispuiters hanteren, wordt er daarna geen illegale graffiti overheen gespoten.

Twee vliegen in één klap dus: toepasselijke bedrijfsgraffiti én geen tags!

Naast het voorkomen van ongewenste schilderingen, is preventieve graffiti ook ideaal bij bouwprojecten. De schuttingen rondom het werk in uitvoering zijn bij uitstek geschikt voor het spuiten van logo’s en aantrekkelijke illustraties. Op die manier communiceer je via de bouwplaats over het bouwproject en maak je de omgeving prettig om naar te kijken. Een win/win situatie.

Kom eens praten! Ikwilgraffiti heeft ideeën en ervaring genoeg!

Lees meer »

blacklight graffiti

blacklight graffiti

Je komt een donkere ruimte binnen en je ogen moeten even wennen. Even later zie je dat de afbeeldingen op de wanden en de vloer licht geven. Je ziet patronen en figuren. Mysterieus, spannend en uitdagend. Hoe kan dit? Waar ben je beland?

Je zit in een blacklight wereld.

Lees meer »