Blacklight

Wat is Blacklight?

Blacklight graffiti is een techniek waarbij de gebruikte verf lichtgevend wordt door blacklight lampen, dat wil zeggen lampen met alleen UV straling.

Een ander woord voor Blacklight is FLUO, afgeleid van fluorescerend. Een logisch synoniem, want de gespoten ruimte wordt door de UV lampen fluorescerend verlicht.

Blacklight graffiti wordt vaak gebruikt voor evenementen bij minigolf banen of laser game hallen.

ikwilgraffiti is gespecialiseerd in het ontwerpen en spuiten van blacklight projecten.

Geïnteresseerd? Vraag een offerte aan!

Werkwijze

Natuurlijk gaan we eerst overleggen wat je wilt en welke ontwerpen geschikt zijn.

Na het accorderen van de offerte gaan we voor je aan de slag.

De ruimte mag geen enkele lichtbron hebben. Dus geen lampen of ramen. Verder moet alles zwart gespoten zijn. Er mag geen detail niet zwart zijn.

Met onze eigen ontwikkelde techniek spuiten we, zoals besproken, de afbeeldingen op de muren en de vloer. Daarvoor gebruiken we speciale lichtgevende verf.

Door de UV lampen, blach lights of FLUO, lichten de afbeeldingen op. Er ontstaat een sprookjesachtige, mysterieuze sfeer die geschikt is voor diverse evenementen.

Black light techniek wordt vaak met airbrush toegepast. Ikwilgraffiti heeft zich de techniek met spuitbussen eigen gemaakt.

Wat kost Blacklight?

Ikwilgraffiti berekent de prijzen op basis van onder meer:

vierkante meters
complexiteit
moeilijkheidsgraad
staat van de ondergrond
locatie
Daarbij komen reiskosten, eventuele overnachting en btw.

Vul het aanvraagformulier zo uitgebreid mogelijk in, dan ontvang je binnen een (werk)dag een vrijblijvende offerte.

Referenties

Voor de onderstaande bedrijven hebben wij baanbrekende schilderingen mogen ontwerpen en spuiten.

Duvel
Voor Duvel maken we Reclame uitingen in Horeca zaken. Niet alleen binnen, maar ook buiten op de gevel spuiten we muurschilderingen. We bedenken dan een ontwerp dat aansluit bij de ondernemer en Duvel.
Heineken
Voor Heineken hebben we veel bars, clubs, studentensociëteiten en restaurants mogen spuiten. Maar ook alle 14 containers bars in Baku, Azerbeidzjan. Voor de Formule 1
Burger King
De Burger King op het Leidseplein is een iconische zaak. We waren dus ook super vereerd dat we hier een grote mural voor mochten ontwerpen en spuiten
Previous slide
Next slide