graffiti op de muur of een graffiti schilderij?

16 November 2020

 Je bent al een lange tijd verliefd op graffiti. Op vakantie heb je prachtig fel gekleurde muurschilderingen op gevels gezien. Hier in Nederland razen de met graffiti beschilderde treinstellen langs en raas je met de auto voorbij ingekleurde geluidswallen. Je weet het zeker. Je wilt graffiti in je huis!   

Nou dat kan! Maar nu moet je gaan nadenken over waar je dit precies wilt!

 

Graffiti is natuurlijk van oudsher bekend om 2 dingen. Ten eerste: spuitbus. En ten tweede: Op de muur!  Als je aan graffiti denkt, zie je een afbeelding die met spuitbus op een muur is gemaakt. Dus dit is ook het eerste waar je aan denkt als je dit thuis wilt gaan laten aanbrengen. Maar in deze tijd waarin graffiti en street-art steeds meer uit de underground komen en omarmt worden past een andere ondergrond misschien ook wel: Een schilderij! Ook wel canvas, linnen of doek genoemd.

 

Maar hoe bepaal je nu wat jij wilt? Graffiti op de muur en op een doek hebben allebei een aantal voordelen!

 

Voordelen van graffiti op de muur

 

Graffiti hoort op de muur

 

Graffiti hoort op de muur thuis. Graffiti is een kunstvorm die altijd op de muur gespoten wordt. Om de graffiti het meeste recht te doen, zou je graffiti dus ook op de muur zelf moeten spuiten of verven.

 

Graffiti bij je thuis op de muur is uniek

 

Als je de graffiti bij je thuis door ons laat aanbrengen zal iedereen die bij je thuis binnenloopt zien dat je twee graffitikunstenaars bij je thuis hebt laten komen en daar een muur voor je hebt laten maken. De graffiti muurschildering is volledig uniek en speciaal voor jou gespoten. Dit unieke werk speciaal op maat gemaakt en aangebracht, heeft natuurlijk een enorme wow factor.

 

Graffiti op de muur is origineel

 

De inrichting en decoratie van je huis zegt echt iets over wie je bent. Omdat je deze zoektocht naar graffiti begonnen bent, laat je zien dat je in ieder geval iemand bent die outside-the-box denkt. Iemand die niet zoekt wat iedereen heeft. Nee, je wilt iets unieks, iets speciaals, iets dat laat zien hoe jij naar het leven kijkt. Eigenwijs, creatief en heel erg origineel! Daar past een graffiti muurschildering natuurlijk heel erg bij!

 

Graffiti op de muur wordt deel van de ruimte

 

Door de graffiti tekening op de muur aan te brengen wordt het deel van de ruimte. Een interieur vormgeven is een hele uitdaging. Je wilt dat alles een geheel vormt maar ook dat alle meubels, decoratie en andere elementen samen tot hun recht komen. Door een kunstwerk op de muur te laten spuiten zorg je ervoor dat de kunst het interieur omarmt!

 

 

Voordelen van een graffiti schilderij

  

Een graffiti schilderij is te verplaatsen.

 

Het grootst voordeel van een graffiti schilderij is natuurlijk dat het te verplaatsen is. In je leven zal je misschien nog een keer verhuizen. Het zou dan zonde zijn als je je lievelings kunstwerk moet achterlaten. Graffiti op een canvas of linnen doen kan je gewoon meenemen en weer een plekje geven in je nieuwe woning.  Misschien wil je het graffiti schilderij wel verplaatsen in je woning zelf. Dat is ook geen probleem dan!

 

Een graffiti schilderij wordt niet thuis gemaakt.

 

Als je een graffiti schilderij bij ons bestelt, gaan we dit schilderij bij ons op het atelier spuiten. Als het graffiti schilderij klaar is kan je het ophalen of we laten het bij je bezorgen. Je kan het daarna meteen aan de muur hangen. Je hoeft niet een dag thuis te blijven om het aan te laten brengen.

 

Graffiti op de muur of op een schilderij

 

Al met al zijn er veel redenen om het op de muur of op een doek te laten spuiten. We hopen dat we je hebben kunnen helpen om een keuze te maken tussen graffiti op de muur en graffiti op een schilderij!

 

Kijk voor ideeën ook even op ons portfolio. Hier staan heel veel voorbeelden op van graffiti op de muur en graffiti schilderijen

 

 

 

 


Delen