ParticulierKinderkamers
October 29, 2020
Share

Graffiti behang? Waarom geen echte graffiti?

Je bent lekker druk bezig met inspiratie op te doen voor de verbouwing van de kinderkamer. Op de muur zit nog een versleten sticker van de baby kamer of er zit nog een roze of baby blauw kleurtje op de muur. Het is tijd om de kinderkamer weer up-to-date te maken. Na een beetje rondkijken op google en pinterest kom je op het leuke idee: een graffiti behang!!

 Wat een leuk idee, maar heb je er ook aan gedacht dat je in opdracht heel makkelijk en goedkoop een originele graffiti op de kinderkamer kan laten spuiten!

 Wij zijn een professioneel graffiti bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het spuiten van graffiti muurschilderingen op de kinderkamer, slaapkamer en babykamer.

VOORDELEN VAN GRAFFITI TEN OP ZICHTE VAN GRAFFITI BEHANG.

Graffiti behang uniek? Echte graffiti is pas origineel!

Bij een graffiti behang heb je maar een beperkte hoeveelheid ontwerpen. Bij een originele graffiti muurschildering heb je onbeperkte mogelijkheden.  Wij kunnen opmaat alles voor je maken. Vind je het leuk om de naam van je zoon of dochter  verwerkt te zien in de tekening? Of zou je hun lieveling dier of kleur verwerkt zien? Zijn favoriete voetbal club? Of haar favoriete sport? Alles kan! Op onze site hebben we een groot aantal voorbeelden van muurschilderingen die we gemaakt hebben. Dat is toch veel leuker dan een graffiti behang!

Graffiti is goedkoper dan graffiti behang

Een graffiti behang goedkoop? Dat valt behoorlijk tegen.  Je betaald niet alleen het papier, het drukken, en het verpakken. Je betaald ook nog de ontwerper en de winkel die het daarna gaat verkopen. Misschien moet je een behanger inhuren om het aan te brengen? Het graffiti behang wordt zo geproduceerd dat het erg moeilijk is om het als amateur mooi op de muur te plakken.  Zo komt het dat een originele graffiti wandschildering bij je op de slaapkamer muur vaak goedkoper is dan een gekocht graffiti behang!

Graffiti past beter dan graffiti behang.

Graffiti behang wordt altijd in een vaste maat geproduceerd. Je kunt een rolletje meer of minder nemen of je kunt een ander plaatje kiezen, maar graffiti behang blijft vooral vooraf geproduceerd. Je muur is altijd net te lang of net te kort voor het gewenste graffiti behang.  Het mooie van een echte graffiti muurschildering is dat hij altijd passend ontworpen en gespoten kan worden!

Graffiti heeft een veel betere kwaliteit dan graffiti behang.

Als je het graffiti behang op een fatsoenlijke manier op de muur hebt weten te plakken, dan is het daarna natuurlijk de vraag hoe het blijft zitten. Het graffiti behang is gemaakt van papier en op een kinderkamer zal dit toch wel behoorlijk belast gaan worden. Onze graffiti wandschilderingen worden direct op de muur gespoten met de allerbeste graffiti verf. Ook is deze verf geschikt voor afbeeldingen buiten. Je weet dus zeker dat dit altijd prachtig blijft zitten. En je kinderen kunnen heerlijk buiten blijven ravotten en spelen in hun kamer zonder beperkingen! Sponsje over de muur en hij is weer als nieuw.

Kijk vooral eens rond op onze website of op ons portfolio voor voorbeelden van muurschilderingen op de kinderkamer! Dat is toch veel bijzonderder dan graffiti behang!

Blog

November 13, 2023
Hoe blinken wij uit als unieke professionele graffiti kunstenaars?
Bij ikwilgraffiti zijn we trots op onze samenstelling van twee humorvolle broers die als graffitikunstenaar allebei een unieke stijl en creatieve flair hebben.
September 18, 2023
6 tips bij het inhuren van een graffiti artiest
Hoe vind je een graffiti artiest in Nederland of België die precies kan maken wat je mooi vindt? En, minstens zo belangrijk, hoe vind je een graffiti artiest die betrouwbaar is en zijn afspraken na komt.
September 4, 2023
Graffiti ontmoet Assassin’s Creed
Bij de ingang van de van het Amsterdamse bos en de Bosbaan staat op de Amstelveenseweg een van de beroemdste Amsterdamse graffiti muren.
November 30, 2020
Muurschildering, van grottekening tot graffiti
Het straatbeeld van nu zou er kaal uit zien zonder de graffiti muurschilderingen. Maar er zijn natuurlijk nog andere redenen om iets op de muur te schrijven of te tekenen. Laten we bij het begin beginnen!
November 16, 2020
Graffiti op de muur of graffiti schilderij?
Maar hoe bepaal je nu wat jij wilt? Graffiti op de muur en op een doek hebben allebei een aantal voordelen!
October 29, 2020
Graffiti behang? Waarom geen echte graffiti?
Graffiti behangn, een leuk idee, maar heb je er ook aan gedacht dat je in opdracht heel makkelijk en goedkoop een originele graffiti op de kinderkamer kan laten spuiten