Over ons

Wessel en Stein, twee broers

Na acht jaar illegaal spuiten hebben wij, de Amsterdamse broers Wessel en Stein Koning in 2004 Ikwilgraffiti opgericht. Sindsdien werken wij samen als fulltime professioneel graffiti artiest.

Ikwilgraffiti ontwerpt vooral in Nederland en België graffiti schilderingen voor verschillende gemeentes, stichtingen, bedrijven en particulieren.
WESSEL (1981)

Wessel heeft vier jaar aan de Gerrit Rietveld Academie gestudeerd. Hij is gespecialiseerd in foto realistische graffiti. Hij kan perfect de wens van de opdrachtgever naar beeld vertalen.
STEIN (1984)

Stein heeft de studie Sociaal Pedagogisch Werk afgerond en combineert zijn pedagogische achtergrond nu met graffiti.
Zijn ontwerpkracht ligt in de graffiti letters. Bovendien kan hij als geen ander ‘outside the box’ denken.

Stein is het aanspreekpunt bij ikwilgraffiti.

Wat biedt ikwilgraffiti

Door onze creativiteit en onze jarenlange ervaring behoort ikwilgraffiti tot de top vormgevers in ons vakgebied. Wij leveren altijd schilderingen van de hoogst kwaliteit. Bovendien denken we graag met onze klanten mee en proberen we ons altijd in hun wensen in te leven. Je krijgt dus altijd precies wat je wilt.

Ikwilgraffiti is gespecialiseerd in de volgende onderdelen:

  • wandschilderingen in winkels en bedrijfsruimtes
  • (preventieve) reclame schilderingen in de openbare ruimte
  • graffiti schilderingen in en om het huis, zoals kinderkamers of tuinmuren
  • graffiti schilderijen
  • het geven van graffiti workshops

Pedagogisch gediplomeerd

We vinden het belangrijk Steins pedagogische achtergrond te gebruiken. Ikwilgraffiti geeft daarom workshops aan kinderen die wel wat positieve ondersteuning kunnen gebruiken. Denk daarbij aan kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking of kinderen die het moeilijk vinden zich aan te passen.
Onder professionele begeleiding van Stein en creatieve inbreng van Wessel, biedt inwilgraffiti deze kinderen een onvergetelijke middag waarin het niet om hun beperking draait, maar om wat ze creatief kunnen.

Edukans

Eén van de mooiere projecten van ikwilgraffiti was de samenwerking met de stichting Edukans in het Going global project. Edukans zet zich in voor onderwijs voor kinderen in derde wereld landen.

In het Going global project wordt een aantal middelbare scholieren uit Nederland naar een van de zes derde wereld landen gebracht waar Edukans actief is. Ze worden gekoppeld aan kinderen daar. Bij de uitwisseling komen problemen als meisjes uithuwelijking of oorlogservaringen aan de orde. Wij hebben deze koppeling begeleid met het gezamenlijk ontwerpen en spuiten van graffiti. Met de ervaringen die de Nederlandse kinderen daar opdoen gaan ze, als ze terug in Nederland zijn, fondsen werven voor de projecten die ze bezocht hebben.