In en rond het huis

Kunst van de straat

Graffiti is een compleet nieuwe kunstvorm die is ontstaan op de straat. Rauwe en schurende kunst, gemaakt door jonge kunstenaars die zich afzetten tegen de gevestigde orde. Is het kunst? Is het vandalisme? Is het legaal? Wat is het? In ieder geval heel erg mooi. Je kunt niet meer heen om de kracht van graffiti en street art.

Hoe gaaf is het om je eigen street art in huis te hebben. Ikwilgraffiti realiseert het voor je! Wij maken van je muur een uniek en prachtig kunstwerk.

Alles kan

Een graffiti muurschildering is een speciale en unieke manier om kunst in huis te halen. Heb je ideeën? Ikwilgraffitiwerkt ze uit. Ben je zelf niet zo creatief? Ook geen probleem. Wij bruisen van de inspiratie. In overleg ontwerpen we een kunstwerk op maat, precies naar jouw wensen en perfect voor de beschikbare ruimte.

Graffiti is overigens ook heel geschikt voor buitenmuren. Hoe gaaf is het een tuinmuur te voorzien van onvervalste street art.

Graffiti is overigens ook heel geschikt voor buitenmuren. Hoe gaaf is het een tuinmuur te voorzien van onvervalste street art.

Van woonkamer tot tuinmuur

Een muurschildering van ikwilgraffiti past in elke ruimte van je huis. Echt alles is mogelijk. Jij bepaalt het oppervlak, wij maken wat jij wenst.

Ter inspiratie:

  • de woonkamer
  • de slaapkamer
  • het trappenhuis
  • de gang
  • een tuinmuur of tuinschuur
  • de keuken
  • de garage
  • objecten zoals kasten, koelkast en tafels

Wat kost een schildering?

Wij werken op basis van een m2 prijs en reiskosten.

Vul via het offerte formulier de betreffende gegevens zo volledig mogelijk in. Wij sturen je dan binnen een (werk)dag geheel vrijblijvende een offerte.

Vraag hier direct een offerte voor een graffiti schildering aan. Voor de prijs hoef je het niet te laten!

”Hey beste graffiti-artiesten!!!! Nogmaals hartelijk dank voor dit kunstuk!!!!! Ik kan jullie niet genoeg bedanken dat mijn er droom er eindelijk staat!! Merci!!!’’

-Een tevreden klant

Offerte aanvraag

Elke muurschildering van ikwilgraffiti is uniek, elke offerte daarom ook. Wij stellen onze offertes geheel vrijblijvend op.

Zodra we het offerte formulier hebben ontvangen, krijg je binnen 1 werkdag een offerte.

Ga naar onze offerte pagina: daar kun je precies zien welke informatie wij van jou nodig hebben. Heb je nog vragen. Bellen kan natuurlijk ook altijd.

Ga je akkoord met de offerte? Dan ontvang je binnen 5 dagen het ontwerp.

Hoe gaat het spuiten in zijn werk?

We vragen je de dag van de afspraak de betreffende ruimte zo leeg mogelijk te maken. Wij beginnen met het afplakken van de muur en het afdekken van de meubels en de vloer. Dit is om de spuitnevel van de verf op te vangen.

Is het afdekken en afplakken klaar, dan zetten we eerst een schets op de muur om daarna de gehele schildering te maken.

Het is leuk om te zien hoe een graffiti schildering gemaakt wordt. Kom dus vooral kijken!

Na het spuiten van de graffiti is de schildering direct ‘stofdroog’. Dat betekent dat jullie de schildering wel kunnen aanraken, maar niet belasten. Dus nog niets er tegen aan schuiven. Zet ook het raam een paar uur open zodat er goed geventileerd wordt.

Het uitharden duurt een aantal dagen, waarna de schildering jarenlang mooi blijft

Het spuiten van een kleine schildering duurt gemiddeld 2 uur, een grote schildering ongeveer 4 uur.