Kinderkamers

De wens van je kind in vervulling

Ikwilgraffiti heeft al honderden themakamers ontworpen en gespoten en daar komt bijna elke dag wel een unieke graffiti muurschildering bij.

Laat de droom van je kind werkelijkheid worden met een muurschildering van ikwilgraffiti. Wij maken van de kinderkamer een plek waar jouw kind zijn fantasie helemaal kan uitleven. Een plek waar zijn/haar passie van de muur afspat en waar kinderen zich gelukkig voelen.

Compleet, origineel en uniek, net als je kind.

Je naam in graffiti

Wij werken op basis van een m2 prijs en reiskosten.

Vul via het offerte formulier de betreffende gegevens zo volledig mogelijk in. Dan sturen wij binnen een (werk)dag een geheel vrijblijvende offerte.

Vraag direct een offerte voor een graffiti schildering aan. Het is namelijk goedkoper dan je denkt!

Ikwilgraffiti denkt mee

Weten jij en je kind nog niet precies wat je wilt en wat er mogelijk is? Geen nood. Ikwilgraffiti heeft inmiddels zoveel ervaring dat wij je kunnen helpen met jouw unieke muur.

Vanaf het moment dat je contact met ons opneemt, gaan wij samen met jullie aan de slag om jullie droomidee werkelijkheid te laten worden.

Maakt niet uit waar je woont in Nederland. ikwilgraffiti komt naar je toe en tovert de kinderkamer om tot een prachtige plek om te spelen en te verblijven.

Wat kost een kinderkamer schildering?

Wij werken op basis van een m2 prijs en reiskosten.

Vul via het offerte formulier de betreffende gegevens zo volledig mogelijk in. Dan sturen wij binnen een (werk)dag een geheel vrijblijvende offerte.

Vraag direct een offerte voor een graffiti schildering aan. Het is namelijk goedkoper dan je denkt!

”Voor jullie is dit dagelijkse kost, maar ik vind het echt een knaller dit!!!! Dit is kuntst, Echt waar! Dankjewe!!”

-Gregory

Uitleg ontwerp proces

Na het goedkeuren van de offerte gaan we voor je aan de slag met ontwerpen.

Binnen 5 werkdagen krijg je een uniek graffiti ontwerp van ons opgestuurd. Dat kan een ontwerp van ons zijn op basis van jullie wensen, maar alsje zelf een plaatje of foto hebt die je graag als schildering op kinderkamer muur wilt, kunnen we dit natuurlijk ook altijd maken. Alles is mogelijk!

Als het ontwerp niet helemaal aansluit bij wat jullie voor ogen hebben, passen we het natuurlijk aan. Vanzelfsprekend willen we dat jullie enthousiast zijn over het eindresultaat.

Hoe gaat het spuiten in zijn werk?

We beginnen met het afplakken van de muur en het afdekken van de meubels en de vloer in de kinderkamer. Dit is om de spuitnevel van de verf op te vangen.

Na het afplakken, zetten we eerst een schets op de muur om daarna de gehele schildering te maken.

Het is voor jou en je kind ontzettend leuk om te zien hoe een graffiti schildering gemaakt wordt. Komen jullie dus vooral kijken!

Na het spuiten van de graffiti is de schildering direct ‘stofdroog’. Dat betekent dat jullie de schildering wel kunnen aanraken, maar niet belasten. Dus nog niets er tegen aan schuiven. Zet ook het raam een paar uur open zodat er goed geventileerd wordt.

Het uitharden duurt een aantal dagen, waarna de schildering jarenlang mooi blijft

Het spuiten van een kleine schildering duurt gemiddeld 2 uur en 4 uur voor een grote schildering.