| Kinderkamers

Graffiti poppetjes

Graffiti poppetjes

Deze poppetjes komen uit een bekend youtube kanaal. Door ons werk blijven we helemaal up to date bij de laatste trends van de jeugd!

Afrikaanse steppehonden

Afrikaanse steppehonden

De Afrikaanse steppe hond is een dier waar wij nog nooit van gehoord hadden. Dit maakt ons werk zo leuk, elke keer weer vernieuwende dingen mogen maken.

Stoere letters

Stoere letters

Dit is waar het in graffiti om draait: Stoere letters en een vette bakstenen achtergrond!

Amerikaanse graffiti

Amerikaanse graffiti

Dit is een kamer met een Amerikaans thema . OP de voorgrond een typische Amerikaans muscle car. We hebben de koplampen zo gespoten dat het net lijkt alsof ze echt licht geven. Op de achtergrond staat het vrijheidsbeeld en een Amerikaanse vlag.

Snelle auto’s

Snelle auto’s

Snelle auto’s, welke jongen is er niet gek op. Door rook om de auto heen te zetten lijkt het net of hij zo de kamer binnen komt gescheurd.

Graffiti characters

Graffiti characters

Graffiti draait om letters en om characters, oftewel graffiti poppetjes. Hier mochten we los gaan en de hele muur vullen met allerlei gekke figuren.

Vliegtuig

Vliegtuig

We zijn niet alleen gek op het spuiten van auto’s. Vliegtuigen vinden we ook tegen om te maken. Ze zijn super geschikt om heel strak in graffiti uit te voeren. We hebben het laten lijken alsof er een gat in de muur zit en hij er zi door heen komt gevlogen.

Ruige tiener kamer

Ruige tiener kamer

Deze tiener wilde een hele ruige graffiti kamer. Heel erg cool voor ons om te maken. Wij houden heel erg van de combinatie van zijn realistisch gespoten favoriete rapper met een rauwe abstracte achtergrond.

Voetbal barcelona kamer

Voetbal barcelona kamer

Dean is een echte voetbal fan en dan vooral van Barcelona en Messi. We hebben het logo op zijn ene muur gezet met daarover heen een realistisch gespoten afbeelding van Messi. Op de andere muur staat zijn naam in dezelfde tinten.

Basketball graffiti

Basketball graffiti

Cassius is helemaal gek van Amerikaans Basketball. Hoe leuk was het om dit te verwerken in een graffiti op zijn kamer. Hij wilde graag een realistisch gespoten basketballer en zijn naam in oranje graffiti letters.

Babykamer

Babykamer

Voordat Jamie op de wereld kwam, mochten wij al zijn naam op zijn baby kamer spuiten. We moesten deze natuurlijk wel even voor ons houden. En wat een eer dat onze graffiti dan gebruikt wordt als baby kaartje!

Graffiti voor stoere meiden

Graffiti voor stoere meiden

Graffiti is niet allen voer stoere jongens maar ook voor stoeren meiden. Michelle wou niet alleen graffiti letters, maar ook nog een paar all-stars. Super leuk om deze realistich over haar naam heen te spuiten. Het is net of ze aan een spijkertje hangen.

Voetbal en graffiti

Voetbal en graffiti

Voetbal en graffiti gaan natuurlijk super goed samen. Bas vroeg aan ons of we dit konden combineren met zijn naam in graffiti letters. Het leek ons een cool idee om het net van een goal te spuiten om zijn naam heen. Met daarin de winnende treffer!

Snelle auto’s

Snelle auto’s

Wij zijn gek op snelle auto’s, maar als we die spuiten is het ook cool als er wat snelheid in de afbeelding zit. De auto kan natuurlijk niet bewegen, daarom hebben we hier lijnen op de achtergrond gespoten die de graffiti heel dynamisch maken.

De graafschap

De graafschap

Van elke schildering maken wij weer een uniek en origineel kunstwerk. We wilden niet alleen een De graafschap logo maken maar ook dat dit op een speelse manier in de achtergrond overging. We hebben dit door rauwe graffiti effecten er om heen te spuiten.

Kinderkamer met vuur

Kinderkamer met vuur

Graffiti en vuur is een super combinatie, maar vuur wordt altijd in de achtergrond gebruikt. Daar dacht Wesley heel anders over. Hij wil later brandweerman worden. En hij had bedacht dat zijn naam in brand zou staan en dat de vlammen geblust worden door een brandweerman. Geen probleem, dat brandje blussen wij wel even.

Box ouwe!

Box ouwe!

Mika is gek op boxen en op graffiti. Wat is dan een vette manier om dit te verwerken in een graffiti schildering? Juist een hand die dwars door de muur heen slaat en om het nog duidelijker te maken heeft hij alvast de bokshandschoenen vast. Dit is weer een KO door ikwilgraffiti.

Graffiti op bakstenen muur

Graffiti op bakstenen muur

Wij vinden dit zelf altijd helemaal tegek. Je naam in vette graffiti letters, een gat in de muur waar je bakstenen nog op de achtergrond ziet. Helemaal perfect.

Lil Wayne

Lil Wayne

Deze tiener is groot fan van Lil Wayne. En bij Lil Wayne gaat het altijd over Cash en Money. Dit mochten we dus verwerken in graffiti letters op zijn muur. Uiteraard in het groen uitgevoerd!

The Turtles

The Turtles

The turtles zijn jeugdsentiment voor ons. Vroeger als kleine broertjes keken we dit altijd op de tv en nu mogen we zo levensgroot in graffiti op de kinderkamer spuiten. Hoe cool is dat!.

Auto

Auto

Een van onze specialisaties is auto’s. We proberen altijd zo realistisch mogelijk te spuiten, maar we willen nog wel steeds duidelijk laten zien dat het graffiti is..

Graffiti Transformers

Graffiti Transformers

Kay is een hele grote transformers fan. Wat is er dan stoerder dan Optimus prime in graffiti die uit de muur breekt met daarnaast je naam! Om het 3d effect compleet te maken hebben we aan de onderkant nog een paar losse stenen te spuiten die naar beneden vallen.

Graffiti schildering Budha

Graffiti schildering Budha

graffiti muurschildering Budha - Graffiti bestaan natuurlijk niet alleen uit graffiti letters. Met graffiti kunnen de graffitikunstenaars natuurlijk ook zonder probleem een graffiti buddha maken. Deze slaapkamer is wel heel erg Zen geworden door deze legale graffiti opdracht.

Graffiti op oude muur met stadsachtergrond, Breda 2010

Graffiti op oude muur met stadsachtergrond, Breda 2010

In plaats van een behang is een graffiti van je naam op een oude muur natuurlijk de aller stoerste kinderkamer inrichting. Deze graffiti geeft de kinderkamer een extra stoer karakter. Graffiti is duidelijk een unieke manier om je kinderkamer in te richten.