ParticulierSchilderijenWorkshops
October 14, 2020
Share

Wandschildering bij je thuis? Zoek niet verder!

Je kijkt al een tijdje tegen die saaie muur aan bij je thuis. Je hebt alles al overwogen: een behangetje, een poster of een schilderij. Maar je zoekt iets dat die saaie ruimte omtovert tot een plek waar jij je helemaal thuis voelt. Een ruimte die een verlengde is van je persoonlijkheid: kleurrijk, creatief en uniek!

 

EEN WANDSCHILDERING WORDT EEN DEEL VAN DE RUIMTE

Een wandschildering is niet iets dat op de ruimte aangebracht wordt, maar gaat zelf deel uit maken van de ruimte. Hierdoor kan je elke gewenst uitstraling geven aan je kamer: Creatief, zacht, ruimtelijk, kleurrijk, stoer of gezellig. Doordat de wandschildering op de muur aangebracht wordt zal iedereen die in de ruimte komt zien dat je het kunstwerk echt hebt laten maken i.p.v. dat je iets besteld hebt en opgehangen. We pimpen je woonkamer tot een living die je zo in een magazine terug kan zien. We maken van de kinderkamer een plek waar u kleine zich heerlijk kan terugtrekken in zijn of haar eigen wereld, helemaal op maat gemaakt. En we spuiten een schitterende doorkijk op je tuinmuur waardoor je tuin nog veel groter lijkt.

EEN WANDSCHILDERING MET SPUITBUS OF KWASTEN?

Een traditionele wandschildering werd natuurlijk gemaakt met kwasten. Maar waarom zou je een wandschildering met graffiti laten spuiten? Nou graffiti heeft een heleboel voordelen!

 

1. Spuitbussen werken veel sneller

Een spuitbus is al op kleur gemend en kan direct gebruikt worden. Wij hebben alle kleuren spuitbussen die er bestaan bij ons. Dat betekent dat we nooit een kleur hoeven te mengen. Alles staat al klaar. De snelst drogende ‘natte’ verf moet toch wel een uurtje doordrogen. De droogtijd van een spuitbus is maar een paar seconde. Hierdoor kunnen we direct laag over laag aanbrengen. De graffiti spuitbus is natuurlijk ontwikkeld om s ’nachts op straat snel een metro of trein in te kunnen kleuren. Je kan dus heel snel grote stukken inkleuren. Hierdoor is de wandschildering zo klaar!

2. Sneller is goedkoper

Doordat je met een spuitbus veel sneller kan werken zijn de kosten ook veel lager. Wij kunnen over het algemeen een wandschildering bij u thuis in 3 tot 6 uur spuiten, waar een schilder twee, drie of zelfs meer dagen nodig heeft.

3. Ouderwets of hedendaags

De tijd van stoffige schilderijtje is voorbij. Graffiti en street-art zijn hèt medium van nu. Op internet en social media zie je niks anders meer dan kleurrijke graffiti en street-art wandschilderingen van over de hele wereld. Graffiti kunstenaars zoals Bansky worden gezien als de grootste kunstenaar van deze tijd. Graffiti wandschilderingen zijn nu dè meest uitgesproken kunstvorm.

4. Braaf of rebels.

Graffiti is ontstaan als tegen beweging en heeft zich langzaam ontwikkeld tot kunstvorm. De wandschilderingen die nu gemaakt worden, worden niet meer als vandalisme gezien maar door iedereen als kunst. Als je opzoek bent naar iets met een rebels kantje dan ben je bij ons helemaal op het juiste adres. Wij hebben vroeger zelf illegaal graffiti gespoten en zijn 15 jaar geleden daarvoor opgepakt. Sinds toen hebben we besloten ons leven te ‘beteren’ en alleen nog maar wandschilderingen in opdracht te maken. We zijn nooit het contact met het illegale graffiti gevoel verloren, maar werken nu wel als professioneel graffiti artiest die zich hebben gespecialiseerd in graffiti precies te kunnen verbeelden wat de opdrachtgever van ons verwacht. We zijn een professioneel bedrijf geworden dat er zorg voor draagt baanbrekende wandschilderingen te maken met een rebels randje.

5. Kleurrijk of glansloos

Als je aan graffiti denkt dan denk je aan kleur! Een graffiti wandschildering zal altijd van de muur af knallen, hoe ingetogen ontworpen ook. Zelfs een landschap in graffiti gespoten zal de aandacht van iedereen trekken.

MAAR HOE WERKT DAT NOU EEN WANDSCHILDERING?

We beginnen met het opstellen van de offerte. Je kan ons een mailtje sturen met daarin de maat van de wandschilderingen, wat voor ondergrond de muur is en wat je ongeveer in gedachte hebt. Wij zullen dan binnen 1 werkdag een geheel vrijblijvende offerte opstellen voor je.

Als deze akkoord is gaan we beginnen met het ontwerp.

We gaan de muur decoreren met een echt op maat gemaakt kunstwerk. Voor elke wandschildering die we maken we dus een uniek ontwerp. Je geeft aan ons door wat je in gedachte hebt en wij vertalen dat in beeld. Het ontwerp kan net zo vaak aangepast worden tot we precies hebben vormgegeven waar je naar op zoek bent. Dit is altijd een heel leuk proces waarin we de ontwerpen digitaal aanleveren.

Als we het ontwerp voor de wandschildering rond hebben gaan we een datum inplannen om hem te komen uitvoeren. Dit is meestal in 1 dag klaar. Wij dekken de ruimte professioneel af. Wij hebben hier al het materiaal voor bij ons.

Als je interesse hebt gekregen nodigen we je graag uit om eens rond te kijken op onze website en ons portfolio.

Je kan ons ook geheel vrijblijvend om een offerte vragen

Blog

November 30, 2020
Muurschildering, van grottekening tot graffiti

Muurschildering, van grottekening tot graffiti

November 16, 2020
Graffiti op de muur of graffiti schilderij?

Muurschildering, van grottekening tot graffiti

October 29, 2020
Graffiti behang? Waarom geen echte graffiti?

Muurschildering, van grottekening tot graffiti

October 14, 2020
Wandschildering bij je thuis? Zoek niet verder!

Muurschildering, van grottekening tot graffiti

September 30, 2020
Een graffiti artiest inhuren? Wij zijn al 20 jaar dè graffiti specialist

Muurschildering, van grottekening tot graffiti

September 10, 2020
Ik zoek een goede graffiti kunstenaar, hoe doe ik dat?

Muurschildering, van grottekening tot graffiti