Vrijgezellenfeesten

Een onvergeetelijk Vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest is een bijzondere dag en vooral een heel leuke! Met een workshop van ikwilgraffiti wordt de lol alleen maar groter terwijl je met je vrienden of vriendinnen de gekste dingen met de spuitbus zet. Wij leren jullie de basis en dan kunnen jullie zelf los gaan!

Het gaat er om dat je samen aan de slag gaat en maakt wat je wilt.

Je kunt bijvoorbeeld een persoonlijk kunstwerk maken als cadeau voor de bruid of bruidegom of gewoon voor jezelf als herinnering aan die geweldige dag samen met je vrienden. Ook kunnen we, met zijn allen, op een graffiti vrijplaats een uniek graffiti werk speciaal voor het bruidspaar maken. Stel je voor dat je als verrassing het paar naar die plek lokt om te laten zien wat jullie voor ze gemaakt hebben. Ze zullen niet weten wat ze zien en het zorgt voor een prachtig foto moment!

Hoe ziet een graffiti workshop uit?

We beginnen met een beetje ‘theorie’: wat is graffiti eigenlijk? En mag je overal graffiti spuiten? Ikwilgraffiti vertelt over de oorsprong van graffiti en welke graffiti nou legaal en welke illegaal is. We hebben zelf ook de nodige ervaringen in de graffiti ‘scene’ en trakteren jullie graag op onze ‘sterke’ verhalen.

Maar dan gaan we toch echt beginnen. We helpen jullie bij het ontwerpen van typische graffitiletters en leggen uit welke stijlen er zoal zijn. Natuurlijk staat de lol voorop en horen we graag wat jullie van plan zijn.

We leren jullie basistechnieken zoals:

  • Hoe ontwerp je graffiti
  • Hoe werkt een graffiti spuitbus
  • Welke graffiti spuittechnieken bestaan er

Er zijn verschillende ondergronden mogelijk: losse panelen per persoon of één groot doek of een grote muur.

De standaard workshops duren ongeveer 2 uur.

Waar vind de graffiti workshop plaats?

Er zijn verschillende mogelijkheden.

Als je kiest voor een eigen paneel per persoon, dan is de locatie niet zo relevant, zolang het maar buiten is. Iedereen neemt zijn eigen paneel mee naar huis na de workshop. Voor een (gezamenlijk) schilderij geldt hetzelfde als de panelen. Het kan overal, zolang het maar buiten is.

Ikwilgraffiti kan ook een locatie zoeken op een graffiti vrijplaats. Dan staan jullie meer  in de echte graffitisfeer en daar kunnen we van de workshop een fotoreportage maken als herinnering.

Op de graffiti vrijplaats kunnen overigens ook panelen of schilderij worden gemaakt. Het is maar wat jullie in gedachten hebben voor de bruid, bruidegom of bruidspaar.

Wat kost een vrijgezellen workshop

Onze graffiti vrijgezellenfeestjes zijn geschikt voor grote en kleine groepen.

Als je ons via het offerteformulier het aantal deelnemers aan het feest doorgeeft, inclusief je vragen en wensen, dan sturen wij je binnen een (werk)dag een vrijblijvende offerte toe.

Vergeet ook niet de gewenste datum te vermelden.

Wil je nog meer weten voor je een offerte aanvraagt, neem dan gerust even contact met ons op.